***

Белы Птах!
Адпусьціць Цябе
 Трэба…
Хоць Я не трымаў
У руках сваіх
 Тваё хараство,
 Веліч,
 Цноту,
Не цалаваў
Твае белыя крылы.
Даруй за тое,
Што захапляўся Табой,
 Калі Ты быў у небе,
 Калі Ты быў небам
 Для мяне,
 Для маіх сноў,
 Для маіх вершаў.
 Ляці!
 Будзь вольным.


Рецензии
Клясна, вельми спадабалася, у мяне есць тольки пару вершау на беларускай мове, але ж яны вельми слабыя...

Сер Жо   17.09.2008 16:33     Заявить о нарушении