ти просто такий...

Я – сон. Ти – погляд. Ти – день. Я – ніч.
В світанку бачиться лиш мертва річ.
Я – сила вітру. Ти – подих сонця,
Жахливий привид мого охоронця.
Ти давиш на груди, я криком мовчу.
Тобою я граюсь, як рок, досхочу.
Ти зорі збираєш собі у долоні.
Ти в мене на варті, я в тебе в полоні.
Я їх розбиваю, трощу, розкидаю.
Ти мовчки в долоні їх знову збираєш.
Від мене страждаєш, я тебе боюся.
Ти плачеш – я плачу. Смієшся – сміюся.
Ти мене знешкодиш, ти мене загубиш.
Я вивчу напам’ять вірші, що ТИ любиш.
Я гратиму пісню сумну про кохання,
Про схиблені мрії, загиблі бажання.
З тобою – страждаю. Без тебе – сумую.
Спасибі за те, що тебе не існує.


Рецензии