Кресте Господень
Животворящий Пречестный,
Бога знаменье,
Где бесам не место.
И помощь приходит,
Врази расточатся,
Яко огнь сушит воду,
Яко дым, растворятся.
Чтим Иисуса Христа,
Богородицу Деву.
Знак Честаго Креста
Знаменуем сей верой.
И в весельи глаголем:
Хвала Силе СвЯтой!
Помогай нам Господь
Извести супостата.
Свидетельство о публикации №107122201173