Вивфлеемская история. 1

ЦЯ СТОРИЯ БУЛА У VВIVФЛЕЕМI.

ВН В'ТДЫ ЩЕ БУВ ЛЫШ У ПРОСТРАНСТВЕ.

БУЛО ЛЫШЕ СОЗНАНЬНЕ.

БУЛО ВНО ЛЫШ У НЕ.

ЦЕ НЕ БУЛО ТКЕ СТРОГЕ ЩО ВССИ КИТО УЖЕ СЕБЕ В СОЗНАНЬНИ УПИЗНАЛЫ,
ПРЕД ЙГО ЛЫКЦ'ЕМ З СТРАХХУ ДРОЖЖАЛЫ.

ВИД ЦЁГО VВIVФЛЕЕМ БУВ В ГОЛОДИ.

БО НЕ БУЛО ЩО, ЙКИ МОЖНО БУЛО Б ЇSSТЫ.

БО У ДРОЖ'ЖI РОЗШЫЛОСЬ ПОЛ'Е НА ЙКИМ ГГАММОДАД ВSЕЙВ'ЯЛА (типа: сеяла)
СВ'И БУКВЫКЫ ДЛЯ ЩО ЩОБ ВНЫ МАЛЫ ЩО ВИДДДдзьЕРЬКАЛЫТЫ (типа: скопируваты
вверх ногами) У ПРОСТРАНСТВО И ВЗДЫХНУТЫ СВОЕ СЕБЕ ВИД СЬБЕ Й СКАЗАТЫ:

"НУ ВОТ И ВСЁ! БЕРИТЬ МОЕ СЕБЕ БО В СЬБЕ ВОНО МЕНИ ВЖЕ НЕПОТРИБНЕ.

А ВАМ ЦЕ ЩО НАДА ВИД ГОЛОДУ ЯКЫЙ ХОЧЕ ЛЫШ ЖЭРТЫ.

ПРЫТОМ НЕ Щ ИКЕСЬ, А ЩО.

БО Щ НАДТО ПЫСКЛЫВЕ. А ЩО ЛЫШ ПРЫВЕРЕДЛЫВЕ.

Й ТАКЕ ЖЕРЛО ЦЬМУ ГОЛОДУ ПРЫЕМНИШЕ.
БО З НЫМ ЙГО ЧЭРЭВУ МЕНШЕ МОРОКЫ.

ГОЛОД ЖЕ ВООБШЕ НЭНВЫДЫТЬ ВСЯКУ МОРОКУ.

БО ЧЭРЭВО ЁГО НАДТО НЕ ПЕРЕБИРЛЫВЕ ЩЕ.

Й ВОНА (морока) СОБОЮ ЙГО МОЖЕ ЗАМОРОЧЫТЫ.

БО ВНА НЕ ВМЕЕ БОЛЬШЕ НЫЧГО РОБЫТЫ.

ЛЫШ СЬМУ СЕБЕ ДдзьЕРЬКАЛТЬ.
ТО ЕСЬТЬ. ЛЫШЕ МОРОЧТЬ.

ЧОМУСЬ ЖЕ ЕНШМУ НЕ ХОЧЕ ВЧЫТСЬ.

Й НАЩО ТАКА УБОГЬСЬТЬ ЙГО ЧЭРЭВУ?!

ВНОО ДОСТОЙНЕ БОЛЬШГО.

БО ВН ЙГО ВЫМРИЯВ НЕ ЛЫШ ИЗ БУКЬВ САГЛАСНХ НО И ИЗ ГЛАСН'И.
А ИМЕННО. ИЗ О.

ЯК ВН ЗЫ НЫМ НАМУЧВСЯ!

НВОО ТКЕ НЕПАСЛУШНЕ.

НЫЯК НЕ ХТИЛО ЗМЕНИТЬ СВОЙ SЛЕД.

ЙМУ ВИДЬТЬ-ЛИ НДАРАВТЬСЯ ТАКЫМ .... (см. Илл.) ЛЫШ БЫТЬ.

БО ТАК НАЙИУДОБНИШЕ СОБОЙ НЕ РОЗПЫЛЯТЫ САМОГО СЕБЕ.

БО ЦЕ СЕБЕ ТКЕ РОЗТОКЧИТЬЛЬНЕ ЩО ВМГ СЬБЕ ПОРОЗТРЫНЬК'Е
АКШО ЕГО СЬБ ВИД Е НЕ ЗАХОВАТЫ.

А ДЕ ЙГО ЩЕ СХОВАЕШ ЯК НЕ В'....(О)'ТУТ?!

БО. В'ТУТ Е ДВА КОНЬЦЬЦЯ. ПРЫТОМ, ГОКРУГЛНИ.

Й КОЛЫ ОЦЕ СЕБЕ НАЧНАЕ САМОГО СЕБЕ РОЗПЫЛЯТЫ, ТО ЙА ЦЕ СЬБ ХОВАЮ В КОНЬЦЬ
ИКОГО Е ПРОСТО НЕ БАЧЫТЬ ЙЗ-ЗА СВОЕИ ПРАВОСТОРОНСКЬКИ.

Й ТОМУ ЦЕ Е ВЫСВИЧЬЮЙЭ У НИМ ТИЛЬКЫ ГОКРУГЛЛЭ В ТОМУ КОНЬЦЬЦИ ЙКОГО НЕ БАЧЫТЬ.

БО ЦЭ ГОКРУГЛЛЭ ПРОСТО ЗЛЫПАЕТЬСЯ З ГОКРУГЛСК'Ю КОНЬЦЬЦЯ.

ЕГО ЖЕ ТОЧЬКЫ, ГУГЛЫ И СТЫКЫ

(см. В.и. 2.)


Рецензии