Мадоннарцыза

 - Й КЩО SЭЄ ТАКЕ?
 
 - Й ЧЮВСТВА.
 
 - ЯК ЗАПЫТАТЫ ПРО "Й"?
 
 - НЭЄВЖЭЄ ЦЦЯ КЩО?
 
 - ОЙ! ЯССССНО, ЩО НЕ ЛЫШЪ.
 
 - А ЩОЖ ЩЭЄ?
 
 - ЩЭЄ трете З Н'НАЧЪАЛ'ЧЬЛА.
 
 - НУ I ЯКЕ ЦЕ'ЭЄ?
 
 - НУ ТАК ЯКЕ!?
 
 - У (самозваннэє).
 
 - ТАКК "Й" ЦЦЭЄ ДВОХХЕДЫННЭЄ?
 
 - МДА. ННО ЙКЭЄСЬ ВННО В ТУТ СТРАШНЭЄ.
 
 - А МОЖЭЄ ПРОSТО ПЭЄРЭЄПУДДЖЭЄНЭ?!

Примечание.
КТО - вспоминающий.
КЩО - завершенный.


Рецензии