Прихiд материнства - Збiрка - Краплi Всесвiту

Тягнулись з-під фіранки на паркет лискучі вуха –
це вітер припадав і ними нишком слухав
пружинно-співану, скрипучу колискову ліжка,
де янгол крила скуб, а ерос муркотів, мов кішка.

Із борошна небесного, з жади, що струменіла –
одвічне тісто замісили – в нім душа і тіло
росли, мов розпускалися пелюстки та листочки...
мостилось щастя материнське під сузір`ям квочки.

20 Грудня 2007


Рецензии