Памяць

Народ! Сябры! Давайце памаўчым.
І, атрымаўшы продкаў памяць,
Памянем тых мужчын, жанчын,
Якія душы на вайне паклалі.

Не марылі тады паспець
Абараніць яны радзіму.
І гэта нельга зразумець,
Патрэбна погляд ў сэрца кінуць.

Пра гэта гаварыць не трэба.
Давайце памаўчым хвіліну
І моўчкі паглядзім на неба,
Бо кожны трэці тут загінуў.


Рецензии