Погас Вогонь
Погас у тьмі пустій.
Лиш біль та страждання
Лишилися в душі моїй.
Ранкове сонечко та
Птаха дивний спів
Не зігрівають мені серця,
Бо ти для мене зник.
І де тебе шукати?
Де тебе знайти?
Нема тебе такого,
Такого який був в ті дні...
Чому вогонь скінчився?
Чому не можу знову запалить?
Чому ти дмеш постійно?
Невже оце кінець?
Свидетельство о публикации №107121901018
С теплом, Ваня
Иван Мамонтов 03.02.2008 15:14 Заявить о нарушении
Джуллия 17.04.2008 16:26 Заявить о нарушении