Don t break it

Just look at me, without any actions
I’ve seen you in my dreams
You are my only passion
I was in desperation
The man without purpose
Always angry and always nervous
I have seen only problems
But now I can see changes
You must be a gift from God
Or must be a jam from mages
You are like an angel
Came to save my life
From all this madness
My heart is yours for ages
Just take it
But, baby, I ask you
Don’t break it, don’t break it…
 


Рецензии
эээ...
а на русском у вас стихов нет?

Виртуальный Бродяга   13.02.2008 23:17     Заявить о нарушении