Р дна серцю сторона

Там де рута квітне красна,
Там де росяна трава,
Там земля чудова, світла,
Бо там рідна сторона!
Ми до неї серцем линем,
І її завжди шукаємо,
Бо вона завжди єдина,
Рідна серцю сторона.
Де співає пташка Миру,
Соловейко щебета та щебета.
Там цвіте чарівна квітка,
А та квітка мов весна.
І засяє ясне сонце,
І зігріє знову нас,
І постукає в віконце,
Ранок ясний той для нас.
Нам лелека закурличе,
Там у рідній стороні,
І кохання нам зігріє,
на сопілці золотій,
а кохання наче птаха,
понесе нас в далечінь.
До тієї брами неба,
Де засяє ясне сонце,
Мерехтять чарівні зорі,
Де не буде більше смутку,
Не печалі, ні журби.
Більш тепер цього не буде,
Там у рідній стороні!


Рецензии
язык, к сожалению, не знаю, но могу догадываться о том что слова означают и в этом есть особеннейшая прелесть

)

Ашел Де Орлов   23.12.2007 11:06     Заявить о нарушении