Укра на
Засвітилася зоря посеред неба.
І засяяли прекрасні, ясні зорі.
Посміхнулася з тобою нам веселка.
І поїдемо туди де лине серце.
В рідний край, до рідної своєї хати,
Там де біла хата серед того степу.
Де колись з тобою ми зростали разом,
І побачили те синє ясне небо!
Приспів:
Ти чудова, ти прекрасна, Україно,
Наша мати, наша ненька дорога ти.
І без тебе твої діти наче квіти,
Що в лугах квітнуть наче маки.
Ти чудова, ти прекрасна наша мати,
І тепер кохання знову поряд з нами.
Ми до тебе серцем линем Україно,
І з тобою поряд ми тепер навіки!
ІІ куплет:
Ти засяєш ясним сонцем серед неба,
І зустрінем друзів ми своїх чудових.
Заспіваємо ми пісню в нашім колі,
І колись засяє знову там веселка.
І трембіти заспівають в синім небі
І у синім небі, небі світанковім,
Полетять у вирій птахи ті лелеки,
Подарують нам вони кохання знову!
ІІІ куплет:
І в якому б краї не були з тобою,
Нас потягне в рідне теє місто .
І заграє нам з тобою там сопілка,
І засяє квітка в небі нам любові.
Ми з тобою разом будемо до віку,
Бо кохання наше поряд з нами буде.
Ми до тебе серцем линем, Україно,
Бо для нас завжди, ти завжди рідна мати!
Свидетельство о публикации №107121802927