Алмаз Мавры Бере Нiккi
РIЗНЫЦИ З КА НIЯКОЇ
ДЛЯ МЕНЕ.
ТIЛЬКЫ V SЛОВАХ.
НО ЦI НЕ ПОЯВЛЯЮТЬЦЯ.
Й ЧГО ВНЫ ТАК ДОВГО ОПЛОТНЯЮТЬ СЯ??
АХ! ВЖЭ НЭЄУДОБНО НАВIТЬ ЖДАТЫ.
(КI - букв. 'за У трi Я'; т.е. будущее'завтра.
КА - бывше'Е.
СЯ - в'прошедшем'поВнота.
Для сравнения:
СЬ - в'будущем'поЛнота; ЗI - в'настоящем'существенное.
К - букв. "дни щэє"
Свидетельство о публикации №107121802918