Посвясчаеться А. Волочковий с репертуару А. Челентан

 Я вчився у бурсі
 На першому курсі,
 Коли ти вже зіркой була в Петербурзі.
 Ай-яй-яй-яй-яй-яй-яй-яй-яй-яй-яй-яй.
 Я лускав горіхи
 І пив собі пиво,
 Не маючи думки, яка ж ти красива.
 Ай-яй-яй-яй-яй-яй-яй-яй.
 Я не бував на балеті…
 (Бэк-вокал)Балете…
 Що це за фрукт, я не знав…
 (Бэк-вокал) Он не знал…
 Поки на цвях в туалеті…
 (Бэк-вокал) в клозете…
 Хтось не повісив журнал.
 Я ним скористався,
 Про тебе дізнався
 І в тебе одразу навік закохався.
 Ай-яй-яй-яй-яй-яй-яй-яй-яй-яй-яа-яй.

 Я кинув трощити
 Горішки й насіння,
 Поперся в Росію шукати везіння
 Ай-яй-яй-яй-яй-яй-яй-яй-яй-яй-яй-яй.
 Забув Батьківщину
 І бурсу у Львові,
 Продав москалям всі секрети військові.
 Ай-яй-яй-яй-яй-яй-яй-яй.
 Все про балет тепер знаю…
 (Бэк-вокал) Все знает…
 В залі просидів всі дні…
 (Бэк-вокал) Сорок дней...
 - Здравствуй, - кажу, - дарагая (с ма-асковским акцентом)
 (Бэк-вокал) Какая?
 Бачу, не рада мені.
 Чи я помилився,
 Чи ти була горда,
 Але я отримав пуантом по морді.
 Ай-яй-яй-яй-яй-яй-яй-яй-яй-яй-яй-яй.

 Финал:

 Я шо, винуватий,
 Що ти така горда?
 Це ж боляче дуже – пуантом по морді!
 Ай-яй-яй-яй-яй-яй-яй-яй-яй-яй-яй-яй.

 
 


Рецензии