Irrational way
When hopes are broken glass,
I still keep on fighting as hero
For wonderful future, for us.
When everything seems so abusing,
When mind tells me: “All in vain”,
When everyone thinks I am loosing
I say: “I’ll be happy again.”
It’s stupid to fall into sadness
Because of that terrible day.
I make friends with chaos and madness
I live my irrational way.
Свидетельство о публикации №107121702600
Alice.
Матэ Лакиато 07.11.2009 02:20 Заявить о нарушении