Твое имя

Хто запитав тебе твоє ім'я,
Тобі подарував його навіки.
Найкращий звук, найліпші ліки,
Дарунок серця, що дала сім'я.

Солодкий вітер, що здіймає вії,
Сяйвом вмиває згублені стежки.
Твоє ім'я - це ти, твоє життя, надії
І незбагненності низини та вершки.

Не загуби його посеред ночі,
Не розміняй на іграшки зіркам
І чесно-чесно ти поглянь тим в очі,
Кому його ти промовляєш сам.


Рецензии
"...але тобі вкрай не хочеться знати, як мене звати..." СКАЙ.

Ника Литяк   28.01.2008 21:13     Заявить о нарушении