Моя судьба укр
Тебе не побачила я,
Що ж з того, мабуть, не судилось.
Хоча ти і доля моя,
Та впала я в божу немилість.
Далеко від тебе я знов,
Не можу з тобою зустрітись.
Моя безталанна любов,
Чекатиме долю і милість.
Тебе я невзмозі забуть,
І марно з любов'ю змагатись.
Все ж, суджено разом нам буть,
І в злагоді, мирі кохатись!
Свидетельство о публикации №107121402805