Ночью укр

Вночі

Сніг іде, іде й не тане,
Застілає все навкруг.
Тихо сонечко сідає,
Затихає денний рух.

Все заснуло і сховалось,
Лише сипле білий сніг.
Радощів вже не зосталось,
І не чути сміх.

Ніч бере до себе тишу,
Ніжно спокій розстіла.
Я ховаю біль у душу
І лишаюся сама.

І ніхто не потурбує
Тихих дум моїх.
Хуртовина лиш лютує
Й сипле білий сніг.

Сніг вкриває мою душу
Від людських очей.
Я ховати сльози мушу
І не сплю ночей.

Своє серце відкриваю
В нічку тиху лиш зимі.
Вранці знову все ховаю
І ношу весь день в собі


Рецензии