Боль укр
Гострий біль вколов мене
Своїм жалом прямо в серце.
Та страждання це мине
Й серце іншому озветься.
Гострий, гострий, гострій біль
На шляху до божевілля.
Сиплють, сиплють, сиплють сіль
І отруйне варять зілля.
Серце в клоччя розрива
І потьмарюється розум.
В душі вихор завива,
Тіло обдає морозом.
Біль, мини, мини благаю
Я не можу більше так.
Все одно тебе кохаю
Господи, подай же знак!
Свидетельство о публикации №107121402528