Кто виноват укр

Хто винен

Хто винен в тім, що я сама?
І що тебе немає поруч?
На серці й на душі зима,
Ніхто не йде мені на поміч.

Ніхто не винен що сама,
І що болить у мене серце.
Та скоро прийде знов весна
Й моє кохання усміхнеться.

Страждаю я , усе ж, дарма!
Бо знаю, що мене кохаєш.
Зима, розлучнице-зима,
Мене ти більше не злякаєш!


Рецензии