укр
Навіки я стану твоя.
Ми будемо разом з тобою.
Тебе огорну я любов'ю.
Я стану для тебе усим.
І буду чекати я змін.
Завжди тебе буду кохати.
Не буду ночами я спати.
І линути мріями вдаль.
Ф гнати від себе геть жаль.
Ти будеш зі мною, я знаю.
Тебе я так сильно кохаю!
Свидетельство о публикации №107121402517