укр

Любов! Хто винен в тім, що відчуваючи тебе
Страждати мусимо ми завжди?
Кохаєш не жаліючи себе...
Як зрозуміти тебе важко!
Здавалося б, ти мала щастя нам нести.
Натомість, біль приносиш і страждання!
Наповнюєш нас мріями завжди,
Та не виконуєш ти ті бажання!
Ти - промінь світла в нашому житті,
Ти - сенс і ціль самого існівання!
Нажаль, немає чистої любові у житті,
Бо чистота - то щастя, а любов - страждання...


Рецензии