укр
І ти з'являєшся мені у сні.
Вже в котрий раз ловлю я погляд твій,
Та наближатися до мене ти не смій!
Нема весною листя на гіллі,
Нема й мойого щастя на Землі...
З'являєшся ти в снах, а на яву,
Своїм складним життям живу!
Ось перші квіти вже з'явились у лісах,
А очі вже купаються в сльозах...
Страждання пробудив ти у мені,
Благаю, не з'являйся більш у сні!
Свидетельство о публикации №107121402505