Заколдованная книга укр

Зачарована книга

Ніхто не розгадає загадку душі моєї
Не для того вона складалась у роках...
Та лише згадка мрії однієї
Безсоння й сльози викликає по ночах.

Для всіх я книжка в кольоровім переплеті
І не шукають змісту в сторінках.
І в швидкісному часу леті
Зміст губиться в заплутаних рядках.

Ця книга переходить з рук до рук
Лиш літери стираються й марніють...
А час летить, і може через рік
Її вже й прочитати не зуміють...

Все більше й більше читачів,
Та книга все марніє і марніє.
Хто б їх читати ці книжки навчив?
Хто взагалі читати їх уміє?

Чи ж є читач, що дивні ці слова
Зуміє прочитати й розгадати?..
Що змісту у цих книг нема,
Що книгу цю, саммому треба написати!


Рецензии