Чувства и слова укр

Почуття і слова

Живу сьогодні і сьогодні помираю,
Лягаю спати і у небо відлітаю.
Когось знаходжу, а когось втрачаю..
Проте, шо буде завтра я не знаю.

Я плачу і сміюся одночасно,
Я вмію зупинитись вчасно.
Я впевнено вступаю у життя,
Але, як всі, ховаю почуття...

Це стах, чи біль, чи просто самота?
Не знаю я, ніхто і не пита.
Я як і всі, а в той же час інакша.
Це схожість й особливість наша.

Усі ми разом і усі чужинці,
Лишаємось з собою на одинці..
Нікого не впускаємо у серце,
Але, для когось воно ж бьється!

Я ні про кого не кажу, й про всіх водночас.
Не вилікує ран у серці навіть час.
Та й ці слова нікого не втішаюь.
Та сенс якийсь усе ж вони вміщають!..


Рецензии