укр
Твої запалені очі
Моє замучене серце
В твоїй душі озоветься
Моє поранене тіло
Твої поламані крила
Мій зірваній ніжний голос
Твій посіділий волос
Моя розбита свобода
Твоя забута природа
Моє життя неминуче
І горе твоє пекуче
Ніжність моя холодна
Вірність твоя голодна
Надія моя жагуча
Любов твоя колюча
Доля моя загублена
Совість твоя спаклюжена
Справа наша почесна
Тільки от гра нечесна...
Свидетельство о публикации №107121402492