Семь нот укр

Сім нот

Дорога довга стелиться у осінь,
Реве й лютує вітер знов,
Міняю теплий дім на дощ і холод,
Фатальна помилка - дорога у любов,
Солоні сльози котяться з очей,
Лягають на шовкове покривало, як алмази.
Сім нот сплелися у шаленому танку.
До тебе я їх марно заспівала…


Рецензии