Болезнь укр
Я хвора хворобою вільних,
Хворобою диких і сильних.
Я невиліковно хвора
Хворобою плинних, змінних.
І з кожним днем усе більше
Я відчуваю болю.
І кожен раз все сильніше
Я утримую волю.
Я закриваю очі
І слухаю хворе серце.
В темній безодні ночі
Я розкриваю дверці...
Не прагни знайти ті ліки,
Мене ти вже не врятуєш.
Я втрачена вже навіки,
Чому ж ти, любий, сумуєш?
Свидетельство о публикации №107121402481