Надоело укр
Озивається в серці болем
Все що було і буде знов.
Захлинаюся, ніби морем,
Отака-то вона – любов.
Відчувати вже перестала
Радість зустріч і біль розлук.
Розумнішою, все ж, не стала.
Не вдалося зректися мук.
Хоч вже інша і мріям не вірю,
Не засну я сьогодні знов.
Бо, як всі, від кохання млію,
Це трагічна казка – любов...
Свидетельство о публикации №107121402463