Знак бесконечности укр

Знак нескінченність

Душевні муки і печаль
Нахлинули раптово.
І сліз уже нема, та жаль
У серце стука знову.

І знову двері відкрива
Й ключів не повертає.
В душі панує лиш зима.
Любові там немає.

До того ж, що таке любов?
Ніхто мені не відповість.
Від цього закипає кров,
Вирує в сердці злість.

Немає більше вороття...
Вперед, і тільки так!
Із болю сплетене життя
Як в нескінченність знак.


Рецензии