На веру укр

На віру

Я не бажаю зла нікому із живих,
Нікого з мертвих не благаю повернути.
Не люблю сліз і поважаю сміх,
Я вмію зупинитись й обернутись.

Я не тримаю у душі образ,
Не маю в серці заздрощів і люті.
І всі проблеми я долаю враз,
Та руки, ніби в кайдани,закуті.

Я вільним птахом в небо не злечу,
І рибкою у простір моря не полину.
І зірку я свою не засвічу,
Й комашкою маленькою не згину.

Я не боюся смерті й перемін.
І часу плин мене вже не лякає.
Від вас я відрізняюся лиш тим,
Що в мене доказів цьому не має.


Рецензии