Красота спасёт мир укр

«Краса врятує світ»:
Сказав один мудрець.
Якщо це так, скажу я вам,
Що світові – кінець.

Бо що таке краса?
Ніхто вже і не знає...
Бо справжньої краси
Ніхто із нас не має.

Краса – це не тату,
Не пірсінг, не мейкап.
Краса – це певний шлях,
Це стиль життя, етап.

Який проходить той,
У кого є душа.
Душа, що відчуває
Де бруд, а де краса.

Я не кажу про те,
Як треба людям жити.
Не вчу я мріяти,
Чекати та любити.

Всі ж ці рядки, для тих,
Хто задоволений собою.
Для тих, хто вміє жити
У гармонії з красою.


Рецензии