Смерть

У смерті не має початку,
У смерті не має кінця.
Ти не можеш поставити крапку
Не доживши свого життя.

Ми маємо відрізок прямої,
Яка йде до однієї мети.
І неважливо до саме якої,
Важливо що прийдуть усі.

Ти не можеш знати де і коли,
Якщо навіть хворий на СНІД,
І якщо друзі твої – голки,
А раптом під тобою лусне лід.

Якщо ти не втопився у ванні,
Чи не вмер у петлі,
То мабуть помреш у коханні
Десь у сімдесят три.

Але якщо долею наказано
Померти у двадцять років,
І неважливо що ще не доказано,
І неважливо скільки накоїв гріхів.


Рецензии