На английском языке

FORGIVE ME TEAR, TAKE MY HAND
I ONLY WANT TO BE YOU FRIEND
YOU KNOW MY LIFE AND KNOW MY DREAMS
HOW I CAN FIND BETTER TWINS
YOU BRING ME LAIT, REVIVE MY HEART
ALLOW ME ONLY BE YOUR PET
YOUR LIFE WILL BE A VERY WELL
I PRESENT ALL WHAT I CAN HAVE
 13.09.2006г.


Рецензии