Вiрогiднiсть - Збiрка - Парасоля для долi
стрілою складається, падає вістрям, мов камінь
на серце, де пісня тріпоче в тривозі пташиній
та літо втамовує радість хмільними ковтками.
Палають у зелені світу палати
i пір’я летить, розлітається вискубом білим,
мов сніг мовчазний, переказує дотик відвертий.
Всевидяче око, проникливі голоду стріли –
наповнення чаші життя невблаганністю смерті.
Ти вічна, Любове, як є що втрачати...
10 Грудня 2007
Свидетельство о публикации №107121002629
гарні у Вас вірші,
з вдячністю,
Алхимия Чувств Натали 13.12.2007 01:32 Заявить о нарушении
Ваші вірші читати теж одна приємність.
З теплом,
Л.Ю.
Юрий Лазирко 13.12.2007 23:16 Заявить о нарушении