Вiдчуття ритму - Збiрка - Парасоля для долi

Перебігають пальці струнами,
одухотворяючи соло душі.
Інші – затискають серце.
Крила мелодії
обвисли під тягарем бажання
проникнутись глибиною
короткочасної затримки.
Коли тиша кричить –
слух майструє місток
через зачеплений нерв
у наповнені спрагою,
чистотою сумління,
диханням пристрасті,
акорди.
Уява
увиразнює постать
звабливої жінки – танцівниці.
Танець у вогні.
Язики полум’я
охоплюють ритм,
вилизують
примарну талію і перса,
вводять підсвідомо
у транс.
Темпо зростає,
губить рівновагу між
розгнузданою звабою
та наближенням
нетривкого онебеснення.
Відпустіть серце,
відтамуйте подих –
то не струни рвуться,
то душа стає звуком.

9 Грудня 2007


Рецензии