До свiтла йди

Ой, Ненько-Мамо!
Я вже - тут, дивись!
Спiваю птахом
I пишу вiршi.

Все буде добре
I твої сини
Тебе пiднiмуть
До сiдих вершин.

Засiють поле
I одним гуртом
Здолають горе
Молотом, серпом.

I згине лихо
На твоїй землi.
Не бiйся, Ненько,
I до свiтла йди.


Рецензии