Родина, слово

Родина, слово, що багато значить,
И маємо бажання знати,
Що е вона, а в ній е ти.
І щоб коли ти не прийшов,
Ти знав, що ради тут тобі.
Так ти сидиш і дивися на них,
На тих що ти зовеш родиною,
Тут мати, батько, сестри та брати.
Ти став дорослим, з ними не живеш,
Ти маєш вже свою родину.


Семья, слово, что много значит,
И имеем желанье знать,
Что есть она, а в ней есть ты.
И чтоб когда ты не пришел,
Ты, знал, что рады тут тебе.
Так ты сидишь и смотришь на них,
На тех, кого ты зовёшь семьёю,
Тут мать, отец, сёстры и братья.
Ты взрослым стал, с ними не живёшь,
Ты имеешь уже свою семью.


Рецензии