Ти... знати
Слово не можу добрати вірне.
Я намагаюсь тобі сказати,
Що вже не варто мене чекати.
Думка за думкою швидко минає,
Слово із вуст моїх не вилітає.
Плутаю літери, навіть слова,
Від хвилювання болить голова.
Нащо тобі намагаюсь тлумачити?
Важко розгубленим тебе бачити.
Краще, мовчатиму. Питиму чай.
Ти іншим разом мене зустрічай.
З сьомої ранку катую мобільний,
Слово не можу добрати вірне.
Я намагаюсь просто сказати,
Тебе не здатна більше кохати.
Ти...маєш знати.
Свидетельство о публикации №107120203271
Пропоную такий варіант передостанього рядка:
"Тебе не здатна більше кохати"
З теплом і щирістю,
Юрий Дубинский 15.12.2007 02:43 Заявить о нарушении
з повагою,
Катариос Килиомас 15.12.2007 13:57 Заявить о нарушении