Без назви

Хто знає віповідь духмяну,
Той світлу істину мине...
Від кого слухає догану
душа, як зірку дожене?
А в тім, зажди, тож марна річ,
Шукач, покиньмо цей куток,
відчуємо, крокуя в ніч,
 Долоні одної хлопок...


Рецензии