Жодного
Самотні вечори.
Набридло телебачення,
Не сяють ліхтарі.
Жодної перспективи.
Погляд у сіру даль.
Коралі на білій шиї,
Всесвіт крізь чорну вуаль.
Жодного поцілунку.
Дивні, безкрайні дні.
Наче нема порятунку –
Очі вологі, сумні.
Жодної світлої думки.
Жодного в скриньці листа.
Щезають зими візерунки,
Цнотлива кімната пуста...
Свидетельство о публикации №107112901914
Юрий Дубинский 30.11.2007 22:51 Заявить о нарушении
Катариос Килиомас 02.12.2007 22:55 Заявить о нарушении