Крок за кроком

Крок за кроком, обережно,
До кімнати сон іде.
В ліжечко твоє маленьке
Кращу лялечку кладе.
Колискову заспіває
Котик Мурчик на вікні.
Справжнє сіре мишенятко
Щось шепоче уві сні.
Ти лягай, моя маленька,
Обійми доньку слухняну,
Хай насниться тобі море
Щирих посмішок коханих.
Баю, баю, засинай,
Солодко відпочивай...


Рецензии
Як чарівно, щиро, ніжно!
Мама - краща, найтепліша!

Юрий Дубинский   01.12.2007 21:47     Заявить о нарушении