В лiсi
Звірята пустували:
Гралися грибочками,
Весело стрибали.
В небі ні хмариночки,
Сонце посміхалось,
Вітер рухав гілочки,
Пір’ячко гойдалось.
День пригод і радощів
Швидко промайнув,
Діточок з галявини
Покликав... і заснув.
Темна нічка, бавлячись,
Навшпиньки підійшла,
Вкрила сонце, граючись,
Тихесенько пройшла.
Ось і ти, малесенька,
Спатоньки лягай,
Насниться тобі, донечка,
Звіряток повний гай.
Свидетельство о публикации №107112901859
З повагою.
Рад Вас бачити у себе:)
ОЦ:Сподобалось
Владимир Назарук 12.01.2008 14:39 Заявить о нарушении