Зупинись укр

Я благаю тебе зупинитись,
Хоч на мить зачекай!
Лиш дозволь серцю вільно битись,
Хоч на хвилинку!Стривай!

Я не можу так швидко летіти,
За тобою летітиму всюди...
Відчуваю,що ніде любов ту подіти,
Та нехай уже будь що буде!

Я не гляну ні вниз ні вгору
До тебе без страху дійду.
Я ітиму у будь-яку пору,
Тебе я на осліп знайду.

Я шукатиму,ти це відчуеш,
І, знайшовши,з тобою лишуся.
Може зараз ти іншу цілуеш,
Та лиш я тобі любий наснюся.

Коли в мріях плекатимеш душу
Про кохання єдиної феї,
Зачекай...я упевнитись мушу,
Що любові ти гідний моєї...


Рецензии