Кров одинокою р кою...

кров одинокою рікою
переїджає через тіло
я не потрібна...що такого?
чи не такого я хотіла?
нехой пусте, нехай забуду,
себе вбивати? - не занадто?
ти був моїм життям чи дулом?
гра скінчилася...


Рецензии