Я чомусь плачу

Я чомусь плачу, без причини захотілось
і мені стало смішно
Півгодини тому вимкнула світло
Сміюсь і ридаю, а так спати хотіла...
Одна думка у мене з'явилась,
Ні, я все побачила, але не зрозуміла
І вже не пам'ятаю
Я скучила за дорогою людиною
Такою дорогою для мене
Чому так смішно, коли плачу?
Чому плачу і чому щаслива?
Я люблю!
Проблеми, безумство, любов...
Я не знаю, від чого плачу і з чого радію
Ніколи не буде вже як було раніше
Хоч і не знаю, що я тоді зрозуміла
Але відчуваю одне--кожну секунду я інша
зараз--вільна!


 20-21.11.07.


Рецензии