Каникулы для нас

КАНІКУЛИ ДЛЯ НАС

Неначе вчора клято вчились
В полоні нескінченних днів,
А вже екзамени скінчились,
Прощальний дзвоник продзвенів.

О літо тепле — не спекотне!
О, ці канікули — для нас!
Пора щаслива й безтурботна,
А головне — кохання час!

Сьогодні я і ти — партнери!
Невже це правда? Боже мій!..
Ми затуляємо портьєри
І в цілім світі вже — самі.

Пробач мені: немає грошей
Ні на свічки, ні на вино.
Але повір, моя хороша:
Нам буде кльово все одно!

Солодкий дотик… ніжні губи…
Ніяковію, наче “лох”.
А ти — тремтиш… Спокійно, люба:
Згадаймо, ми тут лиш удвох.

Без страху пещу миле тіло…
Тону в його п’янкім теплі…
Сахнулась! Чом же ти несміла?
Сашко і Таня ж у селі!

Відвезені до бабці діти,
А я й кохана — їх батьки.
Та дужче, ніж вони, радіти
З канікул можемо таки.

В малосімейці осоружній
Живе сім’я з двома дітьми.
Тому обов’язків подружніх
Все не виконуємо ми.

І неліниві, їй-же право,
І заробили б на житло…
Та в нас, пардон, не та держава,
Де не заскладно б це було…

Канікули! Єдина втіхо!
Ви секс даруєте нам знов!
Та промайнете ви, як вихор —
І стоп! Фініта. Вся любов…

2003


Рецензии