Чому за-плэтэна коса

ЧОМУ "ЗА"-ПЛЕТЕНА КОСА
"Ой у вишневому краю
Гарант парламент розпускав.
До влади я проситимусь –
Народ мене весь час пускав.

Піарщики! Настав момент –
Напав на мене опонент.
Про кризи каже, лиходій,
Яких накоїв Уряд мій". –

"А дайте Ви такий одвіт:
Який ще гірший нині світ –
Угору ціни теж повзуть,
Олігархічна влади суть.

Народ уже заждався див –
Пообіцяємо ПРОРИВ.
І всіх пророків припряжіть –
Що провістили Вас, кажіть!" –

"О Леді Ю, скажіть мені:
Чому Ви в білому вбранні?
Чому заплетена коса,
А голосують люди "за"?"

"Надходить виборів пора,
А я масонам, як сестра:
До влади рвусь, її люблю –
І ти підтримуй Леді Ю!

Коса моя заплетена –
Її стиліст мій заплела.
В магічно білім я вбранні.
"За" голосують, бо... РОЗУМНІ!!!"

Серпень 2007


Рецензии