Приголомшуe гул - Збiрка - Парасоля для долi
горобці розгулялись галявою.
Горобинові грона
горять на горгошах левад,
тут горгонії цвіт
ще горенить, гойдає загравою.
Глянь, горище небес –
розгофровані гребні невлад.
В горлі гріється гам –
у душі відгуніє сторицею.
Гравілатова сухість
горопахове листя краде.
Чи вдихати «курли»,
чи в долонях томитись синицею,
чи у гуглі чекати,
коли горицвіт розцвіте.
20 Листопада 2007
*«горeнити» – нить, недок., рідко. Віддавати гірким, бути гірким.
*«гравілaт» – у, ч. Багаторічна трав'яниста рослина родини
розових із багатоголовим кореневищем червонуватого кольору.
*«горопaха» – и, ч. і ж., розм. Людина, яка постійно живе
в горі, біді; бідолаха.
*«гyгля» – і, ж., зах. Біла свита.
Свидетельство о публикации №107112003494