Routine cycle

Morning. Getting from the bed,
Drinking coffee, walking,
Starting nervous, smiling bad,
Shaking hands and working,
Torturing brains, becoming mad,
Reading, writing, smoking.
Catching headache, being sad,
Tiring and shocking.
Evening. Turning TV-set,
Eating, drinking, smoking...
Morning. Getting from the bed,
Drinking coffee, walking...


Рецензии