Три вещи
Афоризми та прислів’я - ось
Мудрість! І цього не заперечиш!
Можна - зокрема підмітив хтось -
Без кінця дивитись на три речі.
Ти ще їх, читачу, не згадав?
То назву охоче трійку цю я:
Як горить вогонь, тече вода
І людина інша як працює.
Погляд мій теж вабить трійка ця,
Тільки от що ще сказати маю:
Я багато років без кінця
Інші речі три спостерігаю.
Перша - під нардепів балаган
Глитаїв діла мультимільйонні:
Всіх багатств держави дерибан,
Злети цін, по суті, незаконні...
Друга, звісно, - як народ, проте,
Нескінченно терпить ці знущання;
За кордон чухрати - весь „протест”,
Там пахати з рання до смеркання.
І нарешті, третя - як я сам
Лиш сміюся їдко замість нити.
Плетучи у риму словеса,
Ні фіга не пробую змінити.
Свидетельство о публикации №107112001530